28 octombrie 2007

Lupte grele la Club A...

Dezbatere cu discutii aprinse la Club A despre credibilitatea si autoritatea blogurilor culturale. Aici gasiti informatii prospete.
Lume buna: Andrei R si Raluca A si Ionuca si inca 2 domnisoare de la BookBlog, Un Cristian si numarul 3 din Pana Mea (felicitari!!!), Horea Badau, Octavian Soviany (aflu ca Miruna e la Zagreb si reincepe Cafeneaua erotica pe 9 nov.!), despre invitati (Cristina de la Metropotam si Adina Rosetti de la Time Out, cat despre Mr. Vip era mort de racit, dar combatea!) ce sa mai zic... Scrie totul acolo, oricum am fost bucuros sa revad oameni pe care i-am intalnit in alte ocazii. Multumesc tuturor si scuze pentru agresivitate. Si poate prea multa autoreclama. (E clar, de acum n-o sa ma mai invite nimeni, nicaieri!) Asta-i...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-i asa. Mie mi se pare normala "reclama" aia. Mi se parea insa total anapoda sa vii acolo si sa nu zici nimic de Tritonic.

Trebuie sa stim sa ne vindem munca asa cum tre' sa stim sa ne vindem pe noi.

Deci n-a fost exagerat.

Bogdan Hrib spunea...

Ma bucur ca nu te-a deranjat. Pentru mine a fost normal! Asta-i...

Anonim spunea...

Mie mi-a placut foarte mult cum a iesit dezbaterea. Si nu mi s-a parut ca ati fost agresiv, ci ca aveati ceva de spus si ati spus.

Cat despre reclama... nu i-as spune asa; reprezentati Tritonicul deci mi se parea normal sa vorbiti despre Tritonic. Eu una nu am perceput-o ca pe o reclama.

Bogdan Hrib spunea...

Multumesc, Raluca... Atunci voi mai veni, daca voi mai fi invitat... asta-i...