25 octombrie 2007

Vin alegerile! Sariti, suntem manipulati!!

CINCI MILENII DE MANIPULARE
Bogdan Teodorescu
Colectia Sens
400 pag., format 16 x 24

Omul modern este o victimă probabilă a propagandei, omul modern este o victimă sigură a manipulării din partea organizaţiilor politice, dar şi a celor comerciale sau de media. Omul modern este măsurabil din punct de vedere sociologic, este determinabil din punct de vedere psihologic şi este parte a unui organism complex, dar perfect analizabil care se numeşte opinie publică. Fiecare rând citit într-un ziar, fiecare film văzut, fiecare reclamă întâlnită pe drum, fiecare discurs politic, fiecare demers al societăţii civile îl afundă şi mai mult într-o lume a multiplelor opţiuni, toate precomandate, dar niciuna izvorâtă pur şi simplu din mintea sa. Un individ unidimensional prins între multiple canale de comunicare.

Bogdan Teodorescu (1963) a absolvit Facultatea de Instalații a UTCB în 1987, apoi Colegiul Național de Apărare în 2000 și este doctor în comunicare din 2006.
Jurnalist și manager de presă din 1990, profesor de marketing politic și electoral la SNSPA din 1997, membru al Asociației Internaţionale a Consultanţilor Politici (IAPC) şi al Asociaţiei Europene a Consultanţilor Politici (EAPC) din 2001 și membru al Uniunii Scriitorilor din România din 2004.
A fost numit între 1996 și 1997, Secretar de Stat, Ministru interimar în Departamentul Informaţiilor Publice.
A deținut funția de președinte al Institutului Pro între 2004 și 2007.
A publicat peste 1500 articole în presă, a realizat 750 de emisiuni de radio și televiziune.
Autor și coautor la zece volume, dintre care trei romane și un volum de poezie pentru care a primit Premiul de debut al Editurii Albatros (1982).

(Tritonic editorial / Bogdan Hrib) Asta-i...

Niciun comentariu: