11 octombrie 2007

BILETE la Pulbere de stele !!!!

Intra acum pe www.tritonic.ro, si cumpara minim doua romane scrise de Neil Gaiman (Pulbere de stele, Nicaieri, Zei americani sau Baietii lui Anansi) si poti castiga o invitatie la filmul PULBERE DE STELE oferita de Hollywood Multiplex.

In fiecare saptamana cinci cumparatori vor primi cate o invitatie la filmul "Pulbere de stele". Aceste invitatii sunt valabile doua saptamani si se ridica de la casele de bilete Hollywood Multiplex.

Filmul ”Pulbere de stele” este regizat de Matthew Vaughn si ii are in distributie pe Charlie Cox, Claire Danes, Michelle Pfeiffer, Robert de Niro, Peter O’Toole si Sienna Miller.

Romanul "Pulbere de stele" se construieste in jurul tinarul Tristan Thorn. Acesta este locuitor al unui sat inconjurat de un zid care nu lasa pe nimeni sa intre, nici sa iasa. El se indragosteste de Victoria si va face orice pentru a cistiga inima frumoasei fete. Ii va promite chiar ca ii va aduce in dar o stea, acea stea pe care au vazut-o cazind intr-o seara de octombrie. Dar pentru a se tine de cuvint, Tristran trebuie sa treaca de acel zid, Wall, si sa patrunda in Lumea Zinelor. Asa incepe cea mai mare aventura a vietii lui, intr-o lume plina de vrajitoare, inorogi si alte fiinte fabuloase, in care nici macar o stea cazuta nu este ce si-a imaginat el.

Neil Gaiman a cistigat trei premii Hugo, doua Nebula, unul World Fantasy, patru Bram Stoker, sapte Locus, doua British SF si cite unul International british fantasy, Horror Guild si Mythopoeic.
A mai cistigat premii in Spania, Fanþa, Brazilia, Germania, Italia , Israel.

(comunicat PR Tritonic / Andreea Manea) Asta-i...

Niciun comentariu: