10 iunie 2007

Ziua 3 - cu intarziere

Sa stiti ca am fost corect si cuminte si am scris ieri din targ pentru ziua a 3-a. Dar cum wi-fi-ul n-a sustinut postul meu, am ramas cu buza umflata si cu frustrarea ca nu am putut sa ma tin de promisiune.
Ziua 3 a fost vineri - lume neasteptat de putina mai ales pe dupa-amiaza. Incasari mici si nervi. Shauki intreba cum a fost la Rao... Nu e elegant sa vorbesti despre altii in asemenea situatii, oricum parea cam pustiu... Dar nu aveau nici o vina bietii oameni... Reclama putina, outdoor deloc!

Nu mai am timp sa scriu - ma goneste Horia la un mic dejun frugal - se pregateste de un lung drum (12 ore) al intoarcerii in nord si trebuie sa inchid. N-am nici computerul meu si nici mare inspiratie.

Despre topul vanzarilor doar pe scurt:
1. Frida
2. Obiecte ascutite
3. Spionul lui Dumnezeu
4. Dune: Casa Harkonnen
5. Dune: Casa Atreides
urmeaza apoi intr-o ordine pe care nu o mai stiu (e la Andreea si nu am timp sa o sun!):
- Steaua Pandorei
- PR Trend
- Blestemul Chalionului
- Rondo Capriccioso
- Chipul din cenusa

Cam asta-i... Sper sa mai apuc sa compun azi inca o data

7 comentarii:

Anonim spunea...

scuze la faza cu Rao. tocmai, voiam sa vad daca au vanzari. urasc editura asta (nu din cauza titlurilor care sunt bune); din cauza Adrianei Popescu si a Mioarei Andrei. Niciodata nu raspund frumos la mailuri. Plus ca nu se tin de cuvant cu datele de aparitie ale unor carti!

Anonim spunea...

apropos bogdan, vor mai fi ceva noi aparitii vara asta in Tritonic Premium?

Anonim spunea...

Nu am fost la targ pentru ca am deja toate cartile SF/F care ma intereseaza. Astept cu interes Zelazny si Bujold.

Anonim spunea...

sper ca Heart-Shaped Box: A Novel by Joe Hill va aparea tot in tritonic premium...poate la gaudeamus...cu coperta editiei hardcover din anglia (sper)...obiecte ascutite rulzzzzzzzzz

Unknown spunea...

heart - shaped box apare la tritonic???

Bogdan Hrib spunea...

Raspunsuri:
- Nu avem aparitii noi in Premium pana in septembrie
- Vine si Zelazny si Bujold...
- Joe Hill - in Premium la Gaudeamus.
- asta-i...

Anonim spunea...

Pt. Shauki... Intamplator am intrat aici si am vazut comentariile tale despre RAO si cele 2 doamne angajate ale editurii. Referitor la Mioara Andrei: bine ca ai de-a face cu ea doar prin mail-uri! Daca ai cunoaste-o personal, parerea ta despre ea ar fi si mai proasta. Tzatza in toata regula!!! Nu-i sta in fire sa fie amabila. Da' are nu stiu ce relatii apropiate cu patronii editurii... locuiesc in acelasi bloc etc. etc.