07 iunie 2007

Si a fost ziua 1...

Priveam ieri, pe dupa amiaza in lungul strazii Mihai Eminescu si cautam cu ochii vreun nou client de agatat... Dar jale, nimeni!
Doar pe la 5 s-au mai incins un pic spiritele...
Evident ca nu vorbesc de Eminescu cea reala, ci de Eminescu din Bookfest... Nu stiu a cui a fost ideea de a da nume de strazi unor culoare, idee ce pare a fi adusa din lumea franceza,.... Nu-i rau dar parca prea facem pe pretiosii. La Londra sau la NY erau doar numere. Cum altfel se putea la NY decat 3800 colt cu 17, adica un fel de 55th st cu 7th Av... In fine, nu ar fi contat prea mult daca ar fi fost pline de lume ca la London Book fair sau Bookexpo America, din nefericire nu prea... Cine e de vina, cine pe cine nu a anuntat,... Oricum jurnalisti au fost in targ - poate se va scrie!

Despre noi - standul 27 e pe str. Eminescu, colt cu barul La Varice. Mare si frumos...
Ieri am tras la sorti primul castigator al tombolei Tritonic - cumperi de minim 100 lei si poti castiga 100 de carti Tritonic. Din nefericire au fost prea putini catindati! Poate azi!
Castigatorul de ieri: o castigatoare - Maria Pochi, stomatolog. O asteptam!

Despre NY, Aeroportul Charles de Gaulle din Paris (cu Obiecte ascutite tradus de Calmann-Levy SUR MA PEAU... si bestseller! Bravo Gillian! A la votre!), jet lag si alte minunatii vom vorbi saptamana viitoare.

Top ziua 1:
1. Obiecte ascutite / Gillian Flynn
2. Spionul lui Dumnezeu / Juan Gomez-Jurado
3. Frida / Barbara Mujica
adica toate cele 3 hardcovere - la mai mare si la mai multe! Despre DUNE numai de bine - urmau si ele...

Coltul galben al scriitorilor:
AZI - Lorena Lupu si Victor Dragomir - 16-18. Navaliti!

A propos - ieri am fost machiat de 2 ori. Un interviu inregistrat pentru TVR Cultural - 5 minute, dar au iesit vreo 9 - nu stiu cand va fi difucat - despre America. Si o emisiune in direct aseara la Money Channel cu AllBeck, Rao, Curtea Veche, Brumar. Un fel de varza in care fiecare a vorbit despre ce-l doare... Unii ZICE ca a iesit ok... Speram!

Niciun comentariu: