14 martie 2007

Prima poza a Ozanei... Oare?

A fost gasita, rapita sau furata prima imagine care se presupune ca ar apartine autoarei JURNALULUI OZANEI... Evident ca nu stim cine poate fi in fotografie... Ce parere aveti de licarul din ochiul drept? Sex sau spionaj? Asteptam cat de curand noi dezvaluiri, pana atunci puneti mana si cititi cartea. Altfel nu stiti despre ce vorbesc. Asta-i...

16 comentarii:

Anonim spunea...

Seamana al naibii de mult cu Gianina Corondan.

Anonim spunea...

Hello, semana cu mine ochii familiei in exclusivitate, daca afla mama ceva de Gianina iar ii pune tatei in circa un sex ilicit.Nu ca n-ar fi adevarat:)
c

Bogdan Hrib spunea...

Alo, alo nu va incaierati, nu stiu cu cine seamana da' mie imi place poza. Vreodata o sa cunosc si autoarea?

Anonim spunea...

Aha, da nu cu mine se incaiera ci cu a batrina si al batrin am vazut-o pe Gianina, fix pe gustul lui,blonda si subtire, eu va zic ca iese razboi in partea asta de tirg si inainte sa ma vezi pe mine-l primesti pe tata-n gazda:) cu bagaje, da mai ales cu arme.Si cu tot restul:)

Anonim spunea...

Bogdane, am scris ceva despre tentativa de asasinat asupra persoanei mele, unde pot s-o postez?:)

Bogdan Hrib spunea...

Pe emailul personal ca intreb intai presa daca o vrea in exclusivitate, dupa aceea o asezam pe blog...Merci

Anonim spunea...

Da ce-are presa cu sarcofagu draga? vor sa compatimeasca cu mine?

Anonim spunea...

seamana cu corondan cdar nu rasare. nu, nu e ea si nici nu aveti cum sa stiti cine e, decit daca vi se spune. nu de alta, dar tipesa nu mai sta in romania de ani multi.

Anonim spunea...

asta-i precis sor-mea mai mica desi nu-i recunosc expresia tipesa...da dom'le sor-mea mai mica, aia din aventurile internetice, din cartea lu Agonia.N-o stiti? Bon v-o prezint.faceti cunostita,sor-mea si...restul.

Anonim spunea...

Ce seamana femeia de pe coperta cartii cu doamna Radoi...misterioasa chestie

Anonim spunea...

Asta face numai sa mareasca valoarea cartii.Doamna Radoi scrie bine.Si de ce n-ar fi chiar doamna Radoi? Sau poate ca nu-i doamna Radoi,poate ca-s eu?

Anonim spunea...

Ba e chiar doamna Radoi, o cunosc, ne-am intilnit la citeva conferinte de presa.De ce scrie sub pseudonim?

Bogdan Hrib spunea...

Stimati cititori, eu nu pot sa va spun decat ca am corespondat exclusiv pe email cu autorul/autoarea acestei carti. Si trebuie sa recunosc faptul ca emailul are ultimele 2 litere corespunzatoare Israelului. Pot de asemenea sa va spun ca eu am facut fotografia de pe coperta. Cat despre doamna Radoi...? Eu nu cred ca a scris aceasta carte, oricum daca nu o cititi nu aveti de unde sa-i recunoasteti stilul... Stiamte Anonim, la ce conferinte de preasa te-ai intalnit cu dna Radoi? Sunt si eu curios... Asta-i...

Anonim spunea...

Domnule Hrib, dat fiind ca eu sint ...in armata la ce conferinte ma puteam intilnii cu doamna Radoi? Deductie logica,nu? Si eu cred ca doamna Radoi este autoarea.Cartea inca n-am citit-o.

Anonim spunea...

Bey, vrea careva sa-l omor de viu? Eu am scris cartea asta si am muncit trei luni pe ea.sint in Il, n-am zis ca doamna Radoi n-ar fi putut sa fie-n Il ceea ce sustin e ca eu nu sint doamna Radoi.

Anonim spunea...

Precis doamna Radoi a scris cartea.