20 martie 2007

A plecat si 2...

Poveştile sale sînt scufundate adînc în maturitate şi înţelepciune, în scriitură curajoasă care a încălcat reguli a căror existenţă mulţi scriitori doar o bănuiesc. Conceptele sale sînt proaspete, abordările sale, îndrăzneţe, deznodămintele, în general tranşante. Toate acestea ne duc implacabil la concluzia că Roger Zelazny e încarnarea lui Geoffrey Chaucer.
Harlan Ellison

Cred că Roger ieşea în evidenţă datorită vocii sale unice - era familiară şi americană şi fără exagerări. Era un poet care ştia cînd să nu folosească cuvinte.
Walter Jon Williams

Speram ca pana la Book Fest (daca se va chema asa, ca nimeni nu ne spune exact!) sa apara si Amber 3 - Semnul Unicornului.
Volumele vor fi prezentate in premiera la Libraria Carturesti, pe 4 aprilie, la Gala Premiilor KULT.
Poate veniti si domniile-voastre...
Asta-i...

10 comentarii:

Anonim spunea...

poate reusiti sa luati copyrightul si ptr titlurile de mai jos:
Gene Wolfe - The Soldier series si The Wizard Knight
Orson Scott Card - The Tales of Alvin Maker
va tin pumnii
sunteti f tari

Anonim spunea...

misto galbenul acesta ...nu intelegi nimic ...

Anonim spunea...

copertzile sunt grozav de neinspirate de o vreme incoace si nici Amber-urile n-au scapat. Ma indoiesc ca cititorii Tritonicului judeca cartea dupa coperta sau ca asta ar crea probleme cu vanzarile, insa e cu atat mai trist pentru colectzionari. Si pentru fani. Ai scriitorului si ai editurii.
Sper sa se rezolve macar problema cu dimensiunile, construitzi un pat al lui Procust pentru ele sau ceva sa iasa la fel. Si ar fi o idee ca scrisul sa fie cea mai indepartat de cotor sa nu traga bietul cititor de ea ca la sala de fortza de cate ori da pagina.
Atzi ajuns in scurt timp o editura de top si ar fi pacat ca asemenea detalii tehnice sau estetice, atat de usor remediabile, sa va umbreasca rezultatul muncii.

Spadez spunea...

@exty : faza cu scrisul lipit de cotor imi da si mie batai de cap. la alte edituri nu vezi asa ceva .

Bogdan Hrib spunea...

Stimati domni, greu sa multumesti pe toata lumea:
joey - OSC este cumparat de Nemira - cred ca integral. Despre GW nu stiu dar banuiesc ca Mike, red sef este la curent.
john doe - voi modifica in ceva mai inchis
esty - unora le plac, altora nu. In plus, repet, ne chinuim sa achzitionam ilustratiile originale - de multe ori e mai greu decat copyright-ul pentru carte. Artisitii sunt morti, batrani, plictisiti, siktiriti, nu vor sa vanda, isi pierd lucrarile si, in general, nu am timp de noi...
exty & spadez - chestiunea legata de oglinda paginii ne chinuie si pe noi - sper sa gasim o solutie curand. Incercam sa tinem preturile cat mai jos si nu marim nr. de pagini. Promit ca incercam o solutie. Un rand in plus la pagina si 2 + 2 mm stanga / dreapta de albitura.
Va multumesc pt critici si aprecieri, ne sunt la fel de folositoare si unele si celelalte.

Anonim spunea...

e bine ca tineti cont de opiniile cititorilor :)

Anonim spunea...

dune casa atreides si bujoldul sunt scoase ok. cred ca ar trebui sa tipariti toate cartile la monitorul oficial.

Bogdan Hrib spunea...

Ar fi bine, dar nu ne tin curelele. E vorba de raportul calitate / pret. Apoi mai exista factorul timp (termen de executie). Noi ne straduim sa le facem bine / frumoase / stralucitoare / fatoase / ieftine / si tot asa...

Anonim spunea...

daca pe 4 aprilie sunt scoase in Bucuresti cam pe cand vor ajunge la Cluj?

Bogdan Hrib spunea...

La Bucuresti ajung azi! Pana comanda Diverta si celelalte librarii... sper ca la sfarsitul saptamanii viitoare (adica 6), dr fiind Pastele s-ar pute sa apara intarzieri. Va tinem la curent (220!)