03 aprilie 2007

Zelazny citit...

Am citit primul volum - Noua printi din Amber - si m-am aruncat in cel de-al doilea - Armele din Avalon - cu mult zel (azi noapte pe la 4, cand oamenii normali dorm eu citeam si primeam emailuri de la Horia cu afisele Kult... ) si zor. Nu stiu din ce cauza, mi se pare ca Armele e mai echilibrat si personajele sunt mai bine conturate, in plus un love-story nu strica niciodata. Deocamdata am citit doar vreo 50 de pagini...

Nouă Prinţi din Amber este primul pas într-o călătorie fantastică ce începe într-o clinică privată din New York, dar se termină departe de realitatea familiară, în Amber, lumea imaginată de Roger Zelazny, maestrul fantasy-ului american.
Amber este un loc care nu se află pe Pămîntul pe care îl ştim, un loc în care se duce o luptă acerbă pentru succesiunea la tron, un loc în care se află cheia identităţii lui Corwin, care trebuie să descopere adevărul despre accidentul care i-a cauzat amnezia.

Armele din Avalon, al doilea volum al Cronicilor Amberului, continuă povestea lui Corwin, prinţ de Amber şi pretendent la tron.
După tentativa eşuată de a îl învinge pe fratele său Eric, Corwin porneşte în căutarea Avalonului, o lume ce va introduce un nou element în problema succesiunii: armele de foc.
Dar Drumul întunecat a cărui prezenţă malefică se face simţită în Lorraine şi Avalon pare să străbată toate Umbrele, şi pare să fie în strînsă legătură cu un blestem rostit într-o clipă de furie...

(comunicat PR / Tritonic )
Asta-i...

Niciun comentariu: