06 aprilie 2007

Deplasari si delegatii

Tocmai ma pregateam sa scriu despre drumurile noastre in perioada urmatoare cand am primit o intrebare pe aceasta tema.
Inainte de toate va doresc un Paste cat mai senin, luminos, fericit si imbelsugat - suna ca la scoala sau ca la sedinta, dar chiar e un gand sincer. Sa va bucurati de clipe si oameni.

Londra
Prima evadare a unui comando Tritonic la London Book Fair (Earl Court / 2007). Mike si cu mine, vineri 13 plecam pe un traseu intortocheat (prin Milano - ca sa nu ne prinda urma!), urmand ca pe seara sa ajungem in Londra.
Sambata si Duminica - zile de acomodare: doar 2-3 intalniri si plimbari pe jos de-a lungul Tamisei salivand la beri si cafele (Poate ne-om permite macar 1, 2!)
Luni si Marti - targ pe paine: intalniri, contracte, cataloage, negocieri, tot tacamul...
Miercuri 18 aprilie(pe aceiasi ruta ocolitoare) back home!

Iasi
Miercuri 18 aprilie - Sorin desanteaza in Palatul Culturii - stand mare, central, langa numele mari ca Humanitas, Polirom sau Nemira. Doua fete frumoase, pe care nu le cunoaste nimeni - Cristina PR a aranjat - vor sta la stand.
Joi 19 aprilie - o invazie la Iulius Mall - Magazinul Diverta - ora 18.30 - Europe strikes back... adica lansarea celor 6 ghiduri de... supravietuire in UE. O duzina de autori si invitati. Printre ei (asa cum ati vazut in poster...) prof. Iordan Barbulescu - autor si coordonator al colectiei, Rectorul Universitatii ALI (Ciudat suna daca pronunti legat!) Cuza si, nu in cele din urma directoarea noastra mexicanizata (ca si Romania dupa cum zicea Tismaneanu acum vreo 3 ani!) , Mireille Radoi.
Probabil ca voi fi si eu pe acolo daca cineva vrea sa critice sau sa laude ma poate invita la o cafea. Cu semnul intrebarii Mike, dar binenteles Marius...
Pana Duminica vom fi cu stand acolo...

Focsani
Biblioteca Judeteana organizeaza un fel de targ-seminar (nu am priceput exact!). Vom fi acolo Cristina si Stefan Ghidoveanu de vineri 20 pana duminica 22 - stand Tritonic si multe carti din fiction.ro.
Asta-i...

Niciun comentariu: