05 aprilie 2007

Kulturesti... episodul 1

Si a fost si ziua K!
Adica un Kult la Carturesti.
Mi-este imosobil sa scriu ceva inteligent acum pentru ca ma grabesc si afara sunt nori cenusii si nici nu am o inspiratie de zile mari. (Asta se cam repeta in ultima vreme... o fi primavara de vina?)
La Carturesti Verona lume multa si buna.
Sponsori multi pusi pe afis, dar mai putini cei din realitate. Tocmai ce scriam acum o zi sau doua ce frumos e sa vezi atatea edituri celebre pe un afis. Doar pe afis! Carti au sosit doar de la Nemira, Corint, Millennim si Tritonic (evident ultimele 2!) Din nefericire Nemira nu si-a trimis un reprezentant. Corint / Leda, da: domnisoara Parjol a vorbit foarte bine, dar nu a fost auzita pentru ca nu avea microfon (vina organizatorilor - adica a noastra... copilul care nu plange nu primeste mancare. Nu am plans / cerut, nu am primit microfon...) De la noi erau echipele reunite cu Horia - mare gazdoi, Mireille (& The Husband from Mexico - Mario!), Mike, Marinela, Cristina, cu voia dvs. eu... Invitati din belsug - ii zic pe sarite: Liviu Radu, Ona, Comanelu', Roxana zisa Sharia, Lorgean, Andrei G, Ben, Jen si Ionuca, Monica (fetele cu o multime de camere digitale - ziceai ca esti la Oscaruri!) si multi altii care n-o sa se supere ca nu-i citez...

Lume multa de tot! Ba chiar si neSeFisti ca Big Bossul de la Monitorul Oficial sau presa culturala - o domnisoara foarte draguta si blonda de la TVR Cultural care i-a luat un interviu lui Mike... a vorbit si despre cele 2 Zelazny (cu emotii la inceput - nu erau in librarie, acum sunt si nu le cumpara nimeni!!!)
sa nu-l uit pe Mugur cu al sau ImaginaStore care tocmai ce functioneaza...
Despre ceilalti sponsori invizibili Rao si Amalteea nu pot sa zic nimic... Au ramas cu prezenta pe afis si nu au oferit carti pentru premii... C'est la vie!
Si incepe premierea...
Va urma. Asta-i...
(Photos by Jen)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mai mult sau mai putin off-topic: veti fi prezenti la Iasi, la Librex, la jumatatea lunii?

Bogdan Hrib spunea...

Da, chiar acum pun un post cu "deplasari si delegatii"