02 aprilie 2007

Dune 2, Kult, Zelazny si Quantico...

Pe larg.

DUNE: Casa Harkonnen pleaca azi la Monitor. O caramida la fel de groasa ca Atreides. Si la fel de scumpa/ieftina - 40 ron.

Roger Zelazny - cele 2 volume vor fi prezentate in deschiderea... ostilitatilor Kulte! Sunt doar mici bijuterii. Aproape am terminat de citit primul volum - Noua printi din Amber - super simpatic, dar parca fumeaza cam mult personajele (Salem! - tigari serioase)

Galele Kult - nu uitati - miercuri la 18.30 / Carturesti Verona / lume buna, carti bune, premii si aplauze. A propos - vine Horia in Bucuresti...


QUANTICO
este un thiller tehnologic situat într-un viitor apropiat (a doua jumătate a secolului 21), în care America este excedată de atacuri teroriste. Agenţii FBI pregătiţi la Academia de la Quantico, Virginia, trebuie să facă faţă unui comportament criminal care s-a adaptat dezvoltării tehnologice. Crimele high-tech, hacking-ul biologic - modificarea genetică a oamenilor în scopuri criminale, răspîndirea de boli cu ţintă precisă care să atace grupuri etnice (evrei sau musulmani) sînt noile date ale problemei. Trei absolvenţi ai Academiei, împreună cu veterana Rebecca Rose sînt pe urmele celui mai căutat terorist al epocii.
Romanul este o ocazie pentru Greg Bear de a face consideraţii despre terorism, politică şi tehnologia informaţiei.

(comunicat PR / Tritonic )
Asta-i tot pe ziua de azi - numita luni!

Niciun comentariu: