30 noiembrie 2006

Millennium - imprint Tritonic

Intai de toate scuze pentru lipsa de mesaj de ieri.
Oarecari probleme personale (cine stie, stie; cine nu, mai bine!) si participarea la un doctorat (al unui viitor autor Tritonic - geopolitica!?) plus o lansare a unei autoare Tritonic - Irena Chiru la o editura concurenta - Top Form, cu un volum simpatic prin titlu "Femei kamikadze" (Pentru pasionatii in comunicare/media - vom tipari editia a 2-a a "Comunicarii interpersonale" un hit al anilor trecuti si al Irenei, imbogatita si adaugita!)

Despre lansare mai bine nu va povestesc; am avut surprize memorabile. De exemplu un distins invitat vorbind despre o alta lucrare (s-au lansat 3 carti) a inceput cu "Desi volumul nu aduce nimic nou merita citit..." si tot asa pana la "am gasit si niste greseli de dactilografiere...". Asta in timp ce editorul era alaturi. Autoarea s-a albit putin, dar mai mult sotul domniei-sale care-i statea alaturi. Nu dau nume ca mi-e frica de procese si, credeti-ma, salile de tribunal sunt infecte si deprimante (miros a tuica si transpiratie!). Eu daca eram in locul ei ma ridicam si plecam. Iar daca eram editorul, ii ziceam vreo doua - sau poate a fost prea socat. Oricum asa ceva n-am mai pomenit - cel pe care il inviti sa vorbeasca de bine, te face praf!

Dar sa revin la Millennium:
De anul viitor cartile de la Millennium Press vor fi tiparite si distribuite prin sistemul Tritonic (librarii din toata tara, Diverta, Carturesti, Humanitas...).
Nu pot sa va dau mai multe detalii in acest moment despre planul editorial - chiar maine de Ziua nationala o intalnire secreta va avea loc intr-un loc si mai secret pentru a definitiva planul - la mare si mic detaliu pentru 2007. Vor participa Mike si subsemnatul in carne si oase precum si Horia prin eter, adica telefon. probabil luni vom anunta noile titluri si directii.
Deocamdata va spun codificat CTP (nu acela de pe sticla si din ziar), ci Crime Scene / Thriller / Premium !!!
Vom reveni.

Anunt important!
Cei care doresc sa primeasca pliantele super colorate ale Grupului Tritonic sunt rugati sa-si trimita adresa completa la editura@tritonic.ro sau distributie@tritonic.ro.
Daca ar comanda si vreo carte cu acesta ocazie ar fi chiar placut pentru noi. Va multumesc in avans.

Rezervari pentru volumele de anul viitor se primesc tot la emailurile de mai sus.
Si, in general, mai ajutati-ne cu vanzarile ca vin sarbatorile si o carte e un cadou frumos!
Cam jalnica exprimarea, nu?!
Asta-i ! Pe curand!

Niciun comentariu: