23 noiembrie 2006

Ground 60 - Day One

Si a fost ziua 1!
Aparent lume putina. Unii editori comentau pe la colturi ca n-a prea fost reclama si lumea nu stia ca a inceput targul. Nu stiu de ce dar parca in fiecarea an se repeta aceasta poveste. Adevarul e pe la mijloc ca de obicei.
Totusi lumea putina. Incasari: "asa si asa", "merge", "e bine"!

La standul nostru - 60 - repet ca sa nu uitati - "Cum intrati, faceti dreapta printre Nemira si Paralela si mai mergeti vreo 20 de metri apoi din nou dreapta. Trei afise de 1 x 2 m anunta cei trei Mari de la Tritonic: Neil Gaiman (Zei Americani si Anansi boys), Laurell K. Hamilton (Seria Anita Blake cu Placeri Interzise - chiar e ok, am citit deja juma de carte in 2 zile si fara sa am prea multe clipe libere - in pat si in locul acela foarte... privat! A propos Placeri interzise e numele unui lcal, nu va ganditi la prostii! - si Cadavrul care rade), China Mieville (trilogia Noul Crobuzon - Statia Pierzaniei, Cicatricea si Consiliul de Fier).

Noutati - Kelly Link / Magia pentru incepatori ( super coperta - bravo Catalin!)

Alte noutati - ieri lansare cu UE Politicile Extinderii (496 pagini, 13 x 20 cm, colectia UE, autor Iorgan Gh Barbulescu). Pentru cunoscatori! Invitati trei M cunoscuti: M. Miroiu, M. Musca, M. Ionescu. Si ultima, dar nu cea din urma (din partea noastra!): M. Radoi (acum in zbor spre tari calde - Mexic!)

Nu va suparati, dar de alte lansari nu am auzit. Doar super concertul Iris de la Rao. Bombanit de unii pentru zgomot de altii pentru ca a blocat intrarea timp de o ora si implicit au scazut vanzarile. Originala idea, dar putin cam dura! Evident super lovitura de imagine pentru Rao - autografe date de Cristi M. la greu!

Tot la noi la Ground 60 - se dau pe gratis niste extra-super-cele-mai pliante colorate si plastifiate ( Bravo Alex pentru grafica!) care contin:
1. Colectia fiction.ro la 1 an
2. Colectia fiction.ro - primavara- vara 2007
3. Seria Anita Blake - biografia autoarei, prezentari pentru cele 2 volume...

Cam asta-i, pe curand!

Niciun comentariu: