24 noiembrie 2006

Ground 60 - Day 2

Si a fost si ziua 2.
Ba chiar si noaptea de dupa ziua 2.

Un targ de carte, pe langa latura strict comerciala si evident cea de promovare / imagine, este si pretextul intalnirilor mereu amanate sau nereusite. Altfel spus te intalnesti cu persoane pe care nu le-ai vazut de mult si iti doreai sa le vezi, dar si cu persoane pe care desi nu le-ai vazut de mult si nu-ti doreai sa le vezi. Evident ca asa am patit cu totii ieri...

Noutati?
Colegul nostru Bad Bad Bear, zis si H. N. Ursu a mai imbatranit / intinerit cu un an.
Mireille a ajuns cu bine in Mexic.

Vanzari?
Multa comunicare la pachet.
Nu au fost lansari la noi si nici de altele nu prea am auzit. O usoara blazare resemnata ne-a atins pe toti. Gandul ca vine weekendul - cu oboseala si vanzari mari, a mai adus oarece zambete. Timide.

Observatii speciale?
Toti se reorienteaza spre formatul mic 10 x 18 si spre SF/F + mystery&thriller. Cateva exemple: Huma' sare cu Lee Child, Vremea cu J. H. Chase, ca sa nu mai vorbim de noile colectii fantastice de la Minerva si Cartea de buzunar. Concurenta se ascute. Ne bucuram. Inseamna ca si piata se dezvolta.

Am avut la stand si vizitatori importanti - importanti pentru noi! - patronul de la concurenta si seful unei mari tipografii... Incepem sa ne simtim importanti.
Si nu uitati azi e lansare la Millenium Press / Tritonic - DUNE Casa Atreides. Povestea merge mai departe...

Grupul editorial Tritonic - stand 60
Urmariti sagetile!
Tineti dreapta!

Niciun comentariu: