25 noiembrie 2006

Ground 60 - Day 3

Ziua 3 a fost agitata!
La 9.15 cativa vizitatori incercau sa forteze intrarea in pavilionul central. Nu au fost lasati. Doar expozantii au voie inainte de 10.

Totusi restaurantul era deschis si avea cafea (cu o seara in urma se terminase), nu recomand sandviciurile - paine multa, sunca putina...

La 10.05 au aparut primii clienti potentiali in fata standului.
Vanzare in valuri.

La 5.00 lupte grele cu boxele de la Jurnalul National care difuza cantecele Margaretei Paslaru. De ce? Pentru ca spatiul de lansari 2 - adica Dune - Casa atreides / Bova - Powersat alaturi de Ghidoveni si Horia, plus subsemnatul intr-un colt - sa poata fi folosit. Margareta incepuse sa ofere autografe desi lansarea domniilor lor era la 17.30. pana la urma ne-am impacat...
Nici o carte vanduta la lansare, in schimb poze oficiale cu strangeri de mana - Horia si cu mine - pecetluind (ce cuvant medieval!?) unirea dintre Tritonic si Millennium Press... Sa fie intr-un ceas bun!

Totusi vanzarea a fost buna in zona fiction.ro
Noile pliante de prezentare format A3 si foarte colorate impanzisera targul...
Multumim vizitatorilor nostri (si nu au fost putini!) din nou concurenta si Monitorul, autori Tritonic, agentii si librarii, prietenii si autorii.

Observatie:
Volumele lui Hamilton au atras mai mult liceenii - curiosi dar mai putin bogati... Vom vedea!

Nu uitati!
Maine la 17 - totul despre fiction.ro si "Magia pentru incepatori" si Laurell K. Hamilton.

Asta-i, pe curand. (Ma opresc pentru ca mi-e somn!)

Un comentariu:

Bogdan Hrib spunea...

Lasati-ne niste coordonate ca sa va trimitem direct. Dati-ne un email sau un telefon si rezolvam. Multumim pentru amabilitate.