20 septembrie 2007

Comunicare / Media: carti noi si reeditari!

PEACE PR
Adriana Tarus

„Peace PR este prima carte de specialitate care tratează tematica relaţiilor publice pentru pace, o tematică extrem de actuală a ştiinţei comunicării.
Autoarea identifică foarte clar scopurile relaţiilor publice pentru pace şi le subliniază prin exemple, pentru a demonstra rolul lor determinant în creşterea valorii de ştire a păcii şi aducerea ei pe agenda media, în detrimentul războiului.
Cartea încearcă să ofere răspunsuri la o serie de întrebări delicate şi să stabilească în ce măsură conflictele pot fi rezolvate sau atenuate prin relaţii publice, prin campanii de comunicare şi prin intermediul noilor media în general şi a blogurilor de război, în special“
Dorina Guţu, lector univ. dr. SNSPA


Adriana Ţăruş s-a născut în 1984 la Bucureşti. A absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA în 2007.
În 2006 a fost bursier ERASMUS la "Institute for Media and Communication Studies" din cadrul TU Ilmenau, Germania. Interesul pentru tot ce înseamnă comunicare prin intermediul noilor media (bloguri, citizen journalism, Web 2.0) a fost stârnit în acel cadru universitar german. A participat la cercetarea "Aspects of Digital Games Culture" şi a publicat rezultatul studiului "Eastern European Gaming Culture" în jurnalul de cercetare academică "People, Markets, Media and Management". În prezent este redactor-şef adjunct la site-ul http://www.realitatea.net/



JURNALISM RADIO
Vasile Traciuc

Reeditare si facelift coperta dupa prima editie din 2003.
Pe vremuri colectia avea alta haina grafica.

Un volum (cam singurul de pe piata) pentru uzul studentilor la jurnalism si radioamatorilor.
Vasile Traciuc preda la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii / Universiatea din Bucuresti (se zice: la Leu, sus in deal!)
Asta-i...

Niciun comentariu: