22 septembrie 2007

Breaking News - Iar despre ZULLY

Ieri pe la 15.30 a aparut la editura cartea turcoaicei. Eu eram la o intalnire cu niste domni la costume decisi sa salvam Romania si Parlamentul European. Andreea a luat cartile si ne-am intalnit cu Zully la Green Hours. Am vazut-o venind de departe si i-am fluturat cartea. Vorbea la telefon si nu a realizat ce ii arat pana nu a ajuns la juma de metru de masa. Nu vorbim acum despre emotii...
Am cercetat toti trei sala. O carte verde intr-o sala verde...
O cafea, 2 ciocolate calde, cate o juma de pizza si sucuri. Evident tigari...(doar Z)

Astazi dis-de-dimineata m-am napustit asupra cartii. La aceasta ora e deja terminata. Un stil diferit de ceea ce avem pana acum in LIT, adica Lorena si Victor. Un stil ca o cafea la nisip. (Am baut eu pe vremuri la Mangalia pe faleza!) O poveste frumoasa intr-o lume uitata si aparent departe - un orasel din Dobrogea cu un pod mare, nu-i greu de ghicit... - o iubire in contratimp, personaje putine, adanci si foarte bine conturate. Imagini foarte clare, cromatica intensa, zgomote si mirosuri... Mai mult, nu stiu, va rog sa o cititi...
Mai jos comunicatul oficial de la Andreea si Green Hours.

27.septembrie.2007, ora 19, la Green Hours 22 Jazz Cafe
va avea loc un dublu eveniment –
lansarea romanului „Strugurii s-au copt in lipsa ei” de Zully Mustafa si deschiderea oficiala a revistei online “Dream Team”.

Invitati:
Zully Mustafa, autorea romanului „Strugurii s-au copt in lipsa ei” si redactor al revistei online Dream Team
Michael Haulica, Redactor-sef Tritonic Grup Editorial si coordonatorul colectiei LIT (Asteptam si alti invitati de ultima ora - surpriza!)
Moderator: Bogdan Hrib, editor Tritonic Grup Editorial

Publicul va avea parte si de o demonstratie de street dance, o explozie de voie buna si tinerete, din partea scolii de dans StreetBeat din Bucuresti.

„Strugurii s-au copt in lipsa ei” de Zully Mustafa a aparut in colectia LIT a Grupului Editorial Tritonic. Este o poveste reala despre doi tineri care se iubesc in contratimp. Un roman de dragoste ale carui nevroze par sa se intinda peste intreg orasul. Un oras-capcana din care putini reusesc sa evadeze. Un roman care se construieste din praf si ura, dar care se transforma treptat in lumina si pofta de viata. Lectura recomandata de revista UNICA

Dream Team
este o revista care apartine platformei de blogging Weblog.ro., platforma care a aparut in 2003, când fenomenul „blog” a fost primit de unii cu ridicari de sprânceana, iar de altii cu agresivitate. Acum, dupa patru ani, stim foarte bine ce amploare a luat acest fenomen. Acum pe Weblog.ro sunt 26.846 utilizatori, 20 300 bloguri din toate domeniile, peste 175.000 insemnari si peste 300 000 de comentarii, 75% utilizatori din provincie si 1,5% utilizatori din afara tarii, 52% femei si 48 % barbati cu vârste cuprinse intre 65 si 16 ani.

Legatura dintre Weblog.ro si cartea autoarei Zully Mustafa este una de suflet, primele ei paragrafe fiind publicate pentru prima data in blogul sau personal. Titlul cartii „Strugurii s-au copt in lipsa ei”a fost votat de cititori si desi a parut cumva nonconformist sa-ti lasi propriul titlu pe mâna unor comentatori, majoritatea a decis.

Lectura placuta!
Asta-i...

Niciun comentariu: