20 august 2007

Breaking news!

Evident nu am reusit in august, dar va fi septembrie cu siguranta. Pe la mijloc!
Tot in septembrie va avea loc lansarea noului site:
www.tritonic.ro
Speram sa va placa si sa il folositi des si mult... Asta-i...



17 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,

Din cite am vazut volumul "La inceput a fost intunericul" face parte dintr-o trilogie. Aveti planuri sa tipariti toata trilogia? Daca da aveti si niste date?

Multumesc

Anonim spunea...

in sfarsit o coperta serioasa la Tritonic.

Anonim spunea...

Foarte reusita coperta.

Michael Haulică spunea...

date nu avem, dar daca publicam prima carte, evident ca avem planuri si cu celelalte. din moment ce am facut toate cele 3 coperte... le veti avea in 2008.

alexei spunea...

Bronz, argint, aur....
Adevarul e ca nici copertile originale nu sunt mai stralucite.
Ma asteptam la ceva mai mult.

Aspoiu spunea...

Pe asta de unde l-ati mai scos ?!
Care ar fi considerentele alegerii ?
Si mai ales de ce credeti ca se va vinde ?

Anonim spunea...

am auzit destule lucruri bune despre trilogie.aspoiu daca nu cunosti autorul poti sa ii dai un google si o sa vezi ca ii unul promitator.si cartea se va vinde din cauza copertii :)

Bogdan Hrib spunea...

Bravo, in fine un anonim care ne lauda. Va suparati daca va gasiti niste porecle alfanumerice si stim si noi care e anonim pro si care contra...Hi hi hi...Asta-i...

Anonim spunea...

Sunt destui care cred ca trilogia lui Bakker este mai buna decat seria "A song of ice and fire" a lui Martin. Coperta mi se pare super dar sunt dezamagit ca va iesi debea in septembrie :((

Michael Haulică spunea...

Johhny, septembrie e acusi. cartea a venit azi de la redactare. urmeaza paginarea, corectura si tipografia... hai ca nu mai e mult. oricum, multumim de incurajari. fiecare carte are publicul ei.

Michael Haulică spunea...

sorry, johnny (sint un dactilograf execrabil)

Anonim spunea...

Da septembrie este aproape,dar sper sa fie septembrie si sa nu se mai amane incodata(ar fi de-a dreptul frustrant).Si o intrebare am la voi,exista cumva posibilitatea sa puteti publica cele 11 volume din History of middle-earth ale lui Tolkien?(stiu ca Tolkien este la rao dar nu stiu daca au contract si pentru cartile astea)

alexei spunea...

Sunt la a 3-a carte si pot sa spun ca astept deja sa apara The Aspect Emperor in 2008.
Bakker e un must pe orice lista de lectura Sf/F si daca nu ati auzit de el inseamna ca nu va plimbati pe net.

Aspoiu spunea...

Adevarul e ca nu prea ma plimb pe net.
Dar m-am lamurit intre timp.
Oricum, nu cred ca o editura se poate baza pe "plimbatul" pe net al potentialilor cumparatori.
Un om obisnuit care vede o suta de carti intr-o librarie nu o sa dea fuga sa faca search pe net pentru a vedea pe care din cele o suta sa o cumpere.
Numai trantind un "Breaking News", noutati care constau intr-o coperta din viitor, nu o sa antreneze prea mult interes, zic eu.
Adica ce zicea Aron Biro : informare , educare , marketing. Bune dar lipsesc.
Eu cred ca prima mea reactie spune multe.
In paranteza fie spus au cochetez mai mult cu SF, cu fantasy sint un pic in urma, desi am auzit de Gaiman, RR Martin, Pratchet, McCaffrey si alti cativa.

Michael Haulică spunea...

aspoiu, daca nu umbli pe net de ce esti mirat ca n-ai auzit de bakker? daca intri intr-o librarie si vezi carti de la raftul denisei de pilda, stii ceva despre autori? ai aceleasi intrebari gen de unde l-au mai gasit si pe asta? spre deosebire de alte edituri (nu de toate, evident) noi mai dam oarece informatii despre cartile pe care le vom tipari. si pina ajunge cartea in librarii citit orul (posibil) are timp sa caute sialte informatii. adica nu il punem sa vada cartea in librarie si sa fuga acasa sa dea search pe net, are timp s-o faca inainte. iar cind cartea va fi in librarii (si noi il auntam cind va fi) ar putea fi un (posibil) cumparator informat. e si asta un pic de informare-educare-etc.? macar asa, un pic?
si daca tu cochetezi mai mult cu sf... chiar nu inteleg de ce ai nemultumiri cu privire al celelalte carti: ca de ce autorul ala, de ce una-alta?
pentru cei care nu umbla pe net, aproape toti autorii nostri sint niste necunoscuti. pentru ca majoritatea sint publicati pt prima oara in RO.

Michael Haulică spunea...

johnny, tolkien e la rao. si nu cred ca va lua nimeni vreo bucatica de tolkien, asa cum nu va lua nimeni altcineva vreo bucatica de gaiman de pilda. exista o regula a agentilor - autorii nu se "sparg". stiu ca exista cazul king, dar se pare ca s-a linistit, aquila nu va mai publica king, autorul va fi doar la nemira. am vrut sa publicam noi "on writing" in conditile in care nemira nu era interesata si am umblat un an pe la agenti... pina la urma l-a scos nemira. bravo lor, bine ca l-au scos pina la urma.

Bogdan Hrib spunea...

O intrebare, dle Aspoiu, unde sunteti? Aveti acces la publicatii ca 7 seri, 24 fun, tabu, unica, gandul, evenimentul zilei, ioana, flacara, ...? Recunosc, insa, ca a fost foarte intens promovat F nu si SF-ul...Nici nu prea am avut... Deocamdata. Asta-i...