14 august 2007

Au revoir, Atlantykron !

Week-endul trecut am combatut din nou prin lunca Dunarii. Mai exact la Capidava (un fel de 20 de km. nord-est de Cernavoda prin drumuri rupte si pietricioase si prafuite si cam ascunse...) unde o insulita (devenita peninsula din cauza secetei si Dunarii foarte joase!) a avut loc a XV-a editie a Atlantykron.
Gazda si promotor Sorin Repanovici.
Din spusele vechilor participanti - a debutat ca o tabara SF ajungand acum sa aiba ateliere de comunicare / jurnalism, arta si cultura.
Desi Mugur a absentat, am incercat sa ii suplinim lipsa deschizand pe ultima suta de metri o mini librarie - taraba Tritonic langa locul de mancat si bericit! Vanzari bune si discutii placute si instructive cu fanii. Andreea a vandut pentru prima oara, Mike a dat autografe. La Paturica Rotunda de SF ne-am batut pentru un SF&F de secol XXI si pentru tinerii autori, desi unii dintre participanti - de varste mature au incercat sa ne intoarca, prin stilul conversatiei, in anii sedintelor cu mese acoperite cu catifea rosie. Un gand bun pentru Ghidoveanu Team - Cristina si Stefan care au dat ca premii tot ce au putut gasi (evident si multe carti de la Tritonic!)
In topul vanzarilor - Gaiman cu Pulbere de stele, Mike cu Nu sunt Guru si Victor Dragomir cu al sau Chip din cenusa.
Asta-i...

2 comentarii:

Michael Haulică spunea...

a fost a 18-a editie a taberei...

Bogdan Hrib spunea...

scuze, pentru lipsa de informare...