03 august 2007

Aseara - joi 02.08 la Cafeaua erotica TWICE

Au fost dicutii aprinse ieri la Twice. De la drepta la stanga: Tudor Octavian, Victoria Vuscan, traducatoarea cartii, Ana-Maria Nistor, critic de film si redactor sef adj (sper sa nu gresesc!) la Time Out si eu, aratand cea de-a treia carte din colectia Premium - SPIONUL LUI DUMNEZEU.
Lume multa si veche - prieteni, cititori, clientii casei si noua - adica fete ( t cu virgulita, nu va ganditi la prostii!) foarte necunoscute.
Tudor Octavian a fost in verva maxima de la inceput pana dupa inchiderea oficiala a ostilitatilor. Miruna Vlada, gazda ne-a chinuit cu intrebari si cred ca a primit raspunsuri foarte sincere si spumoase. O tanara din public - nu s-a prezentat - a castigat un volum Frida (decizia juriului TO si VV!) pentru cel mai interesant/sincer/sentimental comentariu. Asta-i...

6 comentarii:

Anonim spunea...

Pe fata o cheama Mara si e colega mea de apartament :)

Bogdan Hrib spunea...

Pai, roag-o sa ne contacteze. Mi-a placut cum vorbeste. La ce scoala este? Nu vrea sa colaboreze cu noi? Cine stie poate iese ceva? A apropos, Ruxi, tu esti Ruxi pe care o stiu eu sau alta? Hi hi hi asta-i...

Anonim spunea...

vai dle hrib cum le recrutati pe fetele astea istete. asa din "fasa". dar si mie mi-a placut de fata aceea. vorbea tare bine. uite-asa ajunge tritonicul numebr 1!!
m-am uitat pe catalogul vostru de prezentare de vara asta. are titluri ff tari! felicitari pt ce faceti!
ne revedem la chestia cu feministele.

Anonim spunea...

felicitări. în calitate de spectator imparţial, pot spune că a fost o seară frumoasă şi vie. de mult nu m-am simţit atât de bine, cum m-am simţit ieri seara, între două femei superbe ca doamna vuscan şi miruna vlada. :)

Anonim spunea...

lorena eu ma afund acum in rondo capricioso. asa ca sintagma "femeie superba" ma onoreaza.

Anonim spunea...

@miruna v.: nu era un compliment formal, era o constatare.