20 februarie 2007

Wanted FRIDA


Daca vedeti acest afis sa stiti ca inauntru se vinde romanul.
Adica intr-o librarie!
Cumparati cat se mai gaseste!

9 comentarii:

ogi spunea...

stiu ca nu isi gaseste locul comentariul meu aici dar nu stiam unde sa il postez. Am inceput sa citesc Anansi Boys si e la fel de incitanta ca si prima. Problema e alta. Liviu Radu asta e baiat simpatic si am citit din el de cand era cu JSF, dar de ce naiba traduce la inceput titlurile din engleza (auzi swing low sweet chariot - leagana-te dulce caruta) si la sfarsit exact invers (I've got you under my skin - esti parte din mine) din engleza in romana. Pare ca sunt doi traducatori, nu unul, fiecare cu jumatea lui de carte. Si daca nu e vina lui, e a redactorului de carte care trebuia sa uniformizeze - Daniela Taras. Mai, nu va faceti de ras ca o lume intreaga va apreciaza si va asteapta cu interes volumele. Ca sa aiba o legatura cu textul in sine, ne vedem la Mall.
Ciprian
P.S. Daca stie cineva blogul lui Radu sau daca are asa ceva, sa mi-l dea si mie sa vorbesc mai multe cu el.

Bogdan Hrib spunea...

stimate ogi, cred ca a fost o decizie a editurii luata in functie de gradul de celebritate al melodiilor. Vom verifica. Despre blogul lui Radu nu stiu nimic - nu stim cine e Radu, asa semneaza... Multumim, pe maine.

Anonim spunea...

Banuiesc ca era vorba de Liviu Radu, traducatorul cartii, nu de acel radu care mai scrie pe-aici. Liviu Radu nu are blog, cel putin din cite stiu eu.

Anonim spunea...

Semnez Radu pentru ca ma cheama Radu Fotescu[nu ca anonimii care nu au curajul sa-si asume vorbele].Ogi dorea probabil blogul lui Liviu Radu[eu nu am asa ceva]Sunt un cititor care va citeste cartile.

ogi spunea...

Multumesc tuturor pentru precizari. Tin sa fac si eu cateva. Motivele pentru care am ales sa fac comentariul nu tin de rautate sau critica la adresa SF-ului sau initiativa editorilor (apreciez relansarea SF si cu ajutorul editurii Tritonic), ci doar ca cititor avizat care tine la cartile bune si vrea sa le vada in conditii optime traduse si editate. Referirea la Radu era pentru Liviu Radu evident, nu stiam ca mai exista un Radu care scrie si cu care ar putea fi confundat.Sper ca aluzia la anonimi sa nu se refere la mine, ci la posturi anterioare pe care le-am citit. Sa ne rezumam la carti. Cartea mi se pare mai buna decat anterioara, umorul mai pregnant. Am vazut si Frida la librarie, arata bine intr-adevar, desi supracoperta pentru mine e cam depasita. Inauntru arata si mai bine si se poate citi usor. Urmaresc cu interes toate noutatile si blogurile care tin de carti, nu neaparat de SF.
Cu drag, Ciprian

Anonim spunea...

si daca as publica sub numele de vasile, ti-ar spune ceva chestia asta?

Anonim spunea...

Problema este nu daca esti anonim sau Vasile ci daca esti rau intentionat sau nu.Asta e problema principala a multor romani:reaua vointa si tupeul.Daca nu-ti place Tritonic nu le citi cartile si lasa sa le citim noi cu placere.Un cuvant de apreciere pentru ce a scris Ciprian.

Anonim spunea...

nu sunt rautacios si chiar ma bucur ca cineva din romania publica literatura sf si fantasy noua.
am cumparat toate cartile de la tritonic chiar daca nu toate mi s-au parut interesante. respect ceea ce fac si ma bucur ca a inceput sa existe concurenta pe piata din romania in acest domeniu. la cat mai multe titluri sf si ptr tritonic si ptr concurenta.

Anonim spunea...

Asa este concurenta nu poate aduce decat lucruri bune pentru iubitorii de sf si fantasy.