08 februarie 2007

Dune peste tot !

Breaking news:
DUNE Casa Atreides a fost distribuit in toate librariile, dar pentru ca vanzarea este foarte buna s-ar putea intampla ca in unele locuri sa dispara pentru scurt timp. De aceea va rog sa ne semnalati orice asemenea problema, cat mai repede. Cei care doresc sa mai economiseasca niste lei sa uvor sa cumpere mai multe carti le recomand sa trimita un email la: distributie@tritonic.ro

Frida - advance reading copy a fost lansata ieri pe la pranz la Fratelli impreuna cu partenerii nostri de la Tabu. In afara de cei prezenti acolo, volumele au fost trimise la reprezentantii presei. Deci curand vor aparea prezentari. Speram vineri sau duminica in Jurnalul National si probabil Dune in Evenimentul Zilei.
Campaniile de promovare Dune si Frida vor continua toata luna februarie.

Lansari Tritonic:
(propuneri de lucru!)

joi 22 februarie ora 18 la Diverta Mall Vitan - DUNE impreuna cu Powersat / Ben Bova si prezentarea programului primavara vara. Vor fi acolo Mireille Radoi, Mike Haulica, speram Horia Ursu, cu siguranta Cristina si Stefan Ghidoveanu si cu voia dvs., subsemnatul.

vineri 2 martie ora 18 la Diverta Plaza Romania (Dr. Taberei) - Frida / Barbara Mujica. Vor fi acolo Mireille Radoi, Victoria Vuscan (traducatoarea cartii), partenerii de la Tabu: Cristina Bazavan si Noemi Revnic, de la Try gasca de la fiction, Mike si cu mine si mai ales o multime de vizitatori. Nu in ultimul rand reprezentantii Mexicului - insarcinatul cu afaceri si atasatul cultural.

joi 22 martie ora 18 la Diverta Mall Vitan - ZELAZNY cu Noua printi din Amber si Armele din Avalon. Aceiasi echipa ca la Dune, probabil fara Horia.

Va vom tine la curent cu modificarile ce pot aparea.
Asta-i...

Niciun comentariu: