25 ianuarie 2007

Stephen King marturiseste...

„Obiecte ascuţite nu este numai un debut extraordinar. Ceva mai înficoşător şi necruţător nu am mai citit de 30 de ani.
Obiecte ascuţite nu este un roman care să te sperie şi pe care apoi să-l uiţi; fiorii se acumulează, efectul e devastator. Ultimele 30 de pagini m-au îngrozit, dar pur şi simplu nu mă puteam opri. Pe urmă, după ce am stins lumina, povestea era acolo, în capul meu, sâsâind ca un şarpe încolăcit într-o peşteră.
Operă remarcabilă, incisivă, cu o scriitură pătrunzătoare şi analize psihologice tăioase.”
coperta 4 - Sharp Objects / Obiecte ascutite - un roman de Gillian Flynn (Tritonic, mai 2007)

4 comentarii:

Lapierre Médias© spunea...

hi from canada

your blog is very interesting even if i dont all understand :P

Anonim spunea...

Poate il convingeti pe Benoit sa invete romaneste...si apoi ii va place tare limba si cultura, si apoi emigreaza, si apoi se asociaza cu voi, si apoi cuceriti romania si canada, si apoi toata sua, si apoi alte continente (inclusiv lumea araba si spatiile orientale), si apoi intreaga lume, si il dati jos pe presedintele americii ca si asa nu conteaza presedintii, ci fortele oculte de fundal, si apoi sunteti foooarte importanti, si apoi ce mai urmeaza? Aaa, da, paharul plin si gura sobei...desigur, casuta cu centrala si pereti corect tencuiti inginereste va asteapta...
Cu chef de vorba,
Sanda

Bogdan Hrib spunea...

Thanks, Benoit. One day I'll write also in English or French. I hope... A bientot,b

Bogdan Hrib spunea...

Sincer nu vreau sa cuceresc nimic. Iar acea gura a sobei va fi dupa niste ani multi, lungi si complicati. Ca un fel de premiu... Sau poate nu!