06 ianuarie 2007

Paparazzi...ultima ora!!


Tocmai am primit de la trimisul nostru special din Satu Mare aceasta imagine. Se zvoneste ca la Millennium Press a fost angajat un nou editor adus prin transfer (pe bani grei!) de undeva din NYC. Acest cadru dovedeste ca zvonul este confirmat.
Big Bad Bear pregateste o lovitura pe piata editoriala romaneasca.
Nu cunoastem amanunte mai ales ca celalalt coleg al nostru cel care inregistra sunetele a cazut din pomul aflat peste drum de Bear Residence. Spitalizat de urgenta nu a putut declara decat: "Auuuu! Ma doare picioru'!!"
Vom reveni cu amanunte in editia de maine!
Pana atunci promitem ca la cererea publicului maine va apare in premiera si o imagine cu Monstrul Maro, alias "Atentie! Caine rau!", pe numele sau de buletin: Ronin.
Acel individ canin care ne maninca si urechile (daca se ridica cu labele pe gard are aproape 1,80 m - brrr, si nu glumesc!
Deci: Watch your back! Suntem si noi cu ochii pe voi!Asta-i!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Serialul cu intalniri secrete, editori omnipotenti, grele lovituri date concurentei etc. devine tot mai palpitant....actiune si suspans....
Sigur, noi asteptam cuminti sa vedem si monstrul mancator de urechi. Ne-am pregatit de control niste saruri si calmante...
Sanda

Bogdan Hrib spunea...

Pregatiti si niste Visine pentru ochi, inchideti televizoarele, taiati cablul si internetul. Pazea, venim cu multe carti!