26 ianuarie 2007

Nu trageti in pianist...


E vineri - sa mai citim un ziar. Financial Times ?!
Vacuta intelectuala in centrul Atenei / iulie 2006

A mai trecut o saptamana de foc.
Au tras in noi si furnizorii si autorii si cititorii si traducatorii...
Numai librarii au stau ascunsi - pe burta, cum se spune.
Fratilor, nu trageti in noi, ca suntem la mijloc!

Dar lasand la o parte plansetele disperate, va anunt in mod public ca ne chinuim sa multumim pe toata lumea, sacrificand pentru asta timp si nervi si fire de par si cafele si hartie si telefoane si benzina si multe altele...
Mike si cu mine am bananait prin toata lumea virtuala si cred ca am gasit cateva(zeci, sute, mii !!??) de titluri interesante. O parte dintre ele vor apare la noi. Cat mai curand.

Pentru ca o buna prietena mi-a spus sa nu mai folosesc "asta-i" pentru ca suna a sentinta definitiva vor zice:
Asta-i?

PS De la o vreme ascult mult Keane - mai exista si alti iubitori?...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Stau librarii ascunsi ...pe burta ? Crede-ma cand spun ca pentru mine sunteti revelatia anului 2006 si ati putea lua premiul Surprize-Surprize la categoria edituri. In afara de faptul ca se vand binisor cartile voastre (multe multumiri pt asta) ieri am descoperit Zei americani. O carte super tzutz, zau asa. Ar putea fi bagata intr-un top10 al celor mai bune carti aparute in 2006. Mie mi-a placut la nebunie si la cate rahaturi sunt obligat sa citesc, cartea voastra e un deliciu.

Anonim spunea...

Inseamna ca o sa-ti fie pe plac si Baietii lui Anansi, care e un soi de urmare la Zeii americani.

Anonim spunea...

Dezastru. Undeva, aproape de sfarsit sunt vreo 8 pagini albe intercalate printre cele bune. Fara indoiala cele in care toti mor si o gramada renvie si restul mananca hamburgheri la Buck Stops Here. M-am nenorocit. Pana maine cand pot schimba exemplarul asta mai e o gramada.
Nu stiu cum se face ca am necazuri cu cartile care imi plac. Cum a fost Lumea Fluviului de la Nemira. Am inceput-o asa, ca sa fie inceputa, apoi am devorat toate cele 3 volume ca sa aflu la sfarsit ca de fapt sunt 4, si al patrulea volum (cel in care afli care e treaba cu lumea fluviului) apare candva, mai la vara-primavara. Iar eu stau si asteeeept ...

Bogdan Hrib spunea...

Stimate domn Cristian Leonard, sunt absolut dezolat. Ati avut ghinion. Va rog sa ne comunicati modul in care ati rezolvat problema. Din nefericire se mai intampla, din fericire - foarte rar, cam la 50.000 de carti... Va rog sa ne trimiteti datele dvs (email) la bogdam.hrib@tritonic.ro sau distributie@tritonic.ro. Astfel va vom putea trimite materiale de prezentare pentru toate colectiile noastre. Cu prietenie, bh

Anonim spunea...

Problema nu a fost cartea ci timpul. Stau aiurea la capitolul asta si va trebui sa astept weekend-ul urmator ca sa termin "zeii".
In rest, eu avand librarie, exemplarul asta bulit am sa il fac retur la depozit. Iar din februarie-martie am sa incep sa iau carti direct de la edituri si sper sa va fac o vizita cu cateva zile inainte sa apara Frida.
Pana atunci va rog sa imi trimiteti pe email materialele de prezentare de care ati pomenit (coperti, texte ....cat mai mult din ce aveti) plus un catalog de carte la zi.
Cu stima,
Cristian Leonard