05 ianuarie 2007

In cautarea...linistii pierdute...



Initial nu am vrut sa scriu nimic azi. Nu stiam ce. si totusi...

Ieri m-am intalnit pe seara cu doi prieteni. Azi dupa pranz cu o prietena. Am primit pe seara un email de la o alta prietena. Maine ma vad cu doi domni, chiar trei - si ei prieteni. Multi, nu-i asa? Dar, oare, vreunul dintre ei si-a gasit linistea; chiar daca doi dintre ei sunt peste ocean, unul in nord, ceilalti pe aici, in tot felul de relatii vechi si neinchise si relatii noi si neimplinite... Doamne, sa nu ma acuze de nimic rau. Nici macar de barfa. Ma intreb doar daca noi, oamenii de azi, de aici sau de aiurea ne mai putem gasi linistea. Dupa ce reteta? Evident nu exista retete... Si atunci ne cautam fiecare reteta o viata intreaga. O gasim? Si daca o gasim, mai avem timp sa ne bucuram de ea?... Cam retorice chestiunile, nu?

De ce am pus aceasta imagine? Ca sa vedeti cat de nelinistit sunt eu! Asa arata un colt din incaperea ce imi serveste ca birou la etajul unu al "buildingului" Tritonic. Brrrrr... O nebunie, nu? Asta-i, ce sa-i fac?!

2 comentarii:

Anonim spunea...

acuma ca a trecut ziua aia urata, sa trecem la remarci: coltul arata chiar bine si ordonat! In culori made Adriatica. Concluzia: frumos colt...
Apoi, asteptam pozele promise cu monstrul cel cuminte...
Iar apoi, la capitolu' neimpliniri, ele vin si pleaca, doar totu-i bine cand se termina cu bine (ma rog)... La urma urmei, de aia exista cartile (si de la Tritonic), ar fi si asta o reteta. Eu o recomand celor cu neimpliniri in registrele alea de care vorbeai...
Sanda

Bogdan Hrib spunea...

Monstrul cel cuminte apare maine sau poimaine. Pana una-alta am inceput lupta cu titlurile pe 2007.. Sa fiti cu ochii pe noi!