08 ianuarie 2007

Breaking News on blogs !

Stimabililor si respectabililor,
Au aparut doi competitori noi pe wordpress:
1. Mai vechiul Colier de perle al bunicii al lui Mike adica:
http://michaelhaulica.wordpress.com/
2. Foarte noul buna, eu sunt diana, pr-ul editurii tritonic adica:
http://dianageacar.wordpress.com/
Bun venit! Asta-i!

15 comentarii:

Anonim spunea...

Vad aici ca ati fuzionat cu Millenium Press. Din cate zic scepticii, din asocieri apar des probleme si se strica prietenii...v-ati luat masurile de precautie sa nu se strice relatia care arata frumos aici pe blogurile voastre?
Altfel, aveti un sediu frumos si un catel bestial...si carti bune.
Felicitari.
Alin

Bogdan Hrib spunea...

Cred ca ne-am luat toate masurile. Ne-am impartit sarcinile si va fi ok. De obicei eu sunt cel rau pentru ca ma preseaza contabilitatea...

Anonim spunea...

Avind in vedere ca vor fi separate contabilitatile, o sa fiu si eu rau, asa ca laolalta nu poate sa iasa decit ceva bun :)

Anonim spunea...

asa, asa, imi place cum ganditi...atunci succese duble + patroni, angajati, colaboratori, vizitatori, cumparatori, catelasi etc. cat mai satisfacuti!
Alin

Anonim spunea...

hop si eu!
Subscriu la ce zice Alin in ultimul comentariu...daca cumva va veti certa, eu imi iau jucariile si nu mai trec pe aici!
Sanda

Bogdan Hrib spunea...

Io am zis ca sunt rau cu librarii! Chestie de care Horia scapa. Doarme mai linistit si face carti! Asta-i important!

Anonim spunea...

Pai da....unii trebuie sa si munceasca, pe cand altii 'e' pur si simplu...aia rai! He he..
Alin

Bogdan Hrib spunea...

Nu-i asa! Are si Horia portia lui de munca serioasa. Ne asigura spatele ca si Mike. Cauta titluri, discuta cu autorii (e super la chat cu autorii!), se lupta cu agentiile (cot la cot cu noi!), traduce (apare curand Quantico tradus de el!), redacteaza si mai face si PR... E suficient! Multam Horica!

Anonim spunea...

Pai asta ziceam si eu: Horia era cel care mai si munceste, tu fiind ala Rau! Da glumeam, desigur...Aveti o caruta cam incarcata oricum, asa ca daca vreunul face pe free-riderul (blatist adica) va sucomba rapid din schema. Asa-i cu schemele astea complexe de afaceri. Cu bine!
Alin

Anonim spunea...

Da, chestia cu free-rider-ul am invatat-o si noi la psihologie sociala...e o chestie cu teoria jocurilor de suma nula, pozitiva sau negativa. Si se potriveste la asocieri de tipul tritonic-millenium. Adica cum contabilizezi ce si cat face fiecare, spre obtinerea optimului colectiv? Cine trage chiulul si cine munceste cu adevarat? Dar asta se observa destul de rapid intr-un business ca al vostru...Iar voi aveti sarcini destul de distincte ca sa nu poata lenevi vreunul fara sa se observe. Ca doar nu-i uzina Flacara cu mii de angajati, si unde chiulul e invizibil, responsabilitatea difuza etc. Hai ca deja am ajuns la psihologia muncii! Mai am putin si intru-n retorici absurde si neconforme... Va las si eu cu bine.
Sanda

Bogdan Hrib spunea...

Brrrr, ce vorbiti aici fratilor, ca nu inteleg nimic... Mai bine ne dati o mana de ajutor cu o secretara, vreo 2 redactori, 2 baieti la productie si un secretar general de redactie... Ce ziceti stiti pe cineva disponibil?

Anonim spunea...

Si cum sa fie secretara? Dar baietii de la 'productie' ce trebuie sa faca? Editorii n general se gasesc mai usor, va descurcati voi.
Eu dispar acuma pana maine, dar poate din spectrul productiei va pot sugera niste personaje, studenti. Poate. Spor!
Alin

Bogdan Hrib spunea...

Secretara sa fie ordonata. Baietii de la productie numara, carti, impacheteaza / despacheteaza etc...

Anonim spunea...

Succes in noua asociere!!! Sper sa vedem si cresterea vanzarilor.

Bogdan Hrib spunea...

Cu totii speram asta. Altfel e inutil si ne jucam de-a cartile...
Vor creste! Asta-i!