19 februarie 2008

SFFH inmugurit... ca doar e primavara!

Noul cordonator la SFFH: Mugur Cornilă

Aceste patru inițiale definesc noua imagine a fostei colecții fiction.ro a grupului Tritonic.
Pentru o recunoaștere mai rapidă și mai clară am hotărât să separăm cele trei direcții importante: Sci-fi, Fantasy și Horror, din acest motiv fiecare serie va avea o siglă diferită.

Pentru că spațiul Science-fiction, Fantasy și Horror începe să capete din ce în ce mai mare importanță în piața editorială românească am simțit nevoia unei clarificări și astfel să ajutăm cititorii în alegerea titlurilor dorite... (BH)

Salutăm noile publicații apărute în câmpul SFFH: SCI-FI Magazin la Botoșani, sub bagheta lui George Lazăr, NAUTILUS în București, o marcă Nemira renăscută de Michael Hăulică, precum și, nu în ultimul rând, portalul RoSF & librăria virtulă ImaginaStore, în grija lui Mugur Cornilă, cel care a preluat și coordonarea seriilor SF, F și H la Tritonic.

Mugur Cornilă s-a născut în 1969 la Iași. Școală la Cucuteni, Botoșani și Buzău, facultatea la București. Printre fondatorii cenaclului SF Pozitronic din Buzău în 1985 și în 1990, a Asociatiei pentru Arte Prospective Geneze, debutează în numărul 1 al Jurnalului SF, emisiuni de SF la Radio Contact, între anii 1996-1998 conduce Fundatia pentru Tineret din Buzău. În 1998 se mută în Bucuresti și iese din viata fandomului romanesc.
Între 2005-2007 lucrează la Nemira. Pasiunea pentru internet și pentru SF îl determină să părăsească aceasta activitate și să pună bazele portalului RomaniaSF Online (www.rosf.ro). În februarie 2007 deschide prima librărie virtuală din România specializată pe science-fiction, fantasy, horror si domenii conexe.

6 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari mugurului!

Anonim spunea...

Bafta!

Anonim spunea...

bravo domnului Cornila

Anonim spunea...

Multzam fain. Felicitari si voua, in special lui hnu (dom'le, da' chiar esti un finutz!)

Anonim spunea...

succes!

voicunike spunea...

Felicitari domnule Cornila!Sper ca ne veti face multe surprize si bucurii pentru fanii SF.Multa bafta!