15 februarie 2008

Sau asta...


Asta-i o propunere venita pe filiera lui Neil...

12 comentarii:

Anonim spunea...

Imi place si asta, dar prima parca are mai mult.. farmec.

Anonim spunea...

Nuuuu! Arata cumplit de minimalista ca o culegere de eseuri scortoase, ca o carte din bibliografia obligatorie la sociologie sau filozofie . Totusi e fantasy, ce naiba! Am o sugestie: prin cartile vechi de pe vremea lui Ceausescu dadeam din cand in cand de coperti si ilustratii superbe: un fel de colaj baroc. Numele ilustratorului era Val Munteanu. Probabil nu mai traieste - cartile in cauza erau deja ingalbenite, dar ar putea fi o sursa de inspiratie.

Anonim spunea...

Cred ca cei de la Tritonic isi pun mainile in cap; suntem din ce in ce mai pretentiosi, dar asta pentru ca ne pasa! :)

Dar gata, cobor sa dau jos zapada de pe masina si ma duc sa iau Elantris.

Anonim spunea...

O prefer pe asta celeilalte

Anonim spunea...

much better!

alexei spunea...

Ufff (rasufla el usurat)

Anonim spunea...

muuuuuuuuulmaibuna

voicunike spunea...

Problema stringenta nu sunt copertile ci daca apar cartile,va legati de lucruri minore de cum apare o coperta eu sunt multumit sa apara cartea,nici americanii nu stau mai bine,nu are rost sa dau exemple.La noi romanii e bine sa fie bine restul it does't matter.Din punctul meu de vedere as prefera sa fie cit mai multe carti science fiction pe piata cu conditia sa fie toate traduse in limba romana.Pentru cei care scriu pe blog si cunoasteti engleza traduceti cartile in timp record si altfel va va vedea cititorul.Ducem o lipsa acuta de carti bune,de traducatori platiti bine,de salarii care sa ne permita sa luam cat mai multe carti dar si sa aspiram la un trai decent. Unde este trasatura de baza a poporului, ospitalitatea,daca s-ar putea ne-am omora pentru chestii mai mici decat o coperta, cine poate sa-mi spuna? Hai sa-i dam cezarului ce este al lui cu dorinta de a fi mai bine decat este acum.Asta-e.

Anonim spunea...

ne legam de lucruri care vor afecta impactul cartii in piata, adica succesul. ca de aparut va aparea sigur daca se lucreaza deja la coperta; evident ca suntem interesati de ea altfel n-am vorbi, fie ca face parte din planurile de cumparaturi, fie ca o avem deja. si ce legatura au toate astea cu ospitalitatea romaneasca?

voicunike spunea...

Coperta e venita de la Neil Gaiman,totul depinde de perceptie

Anonim spunea...

Nucleul "dur" de cititori care acceseaza des site-urile editurilor or sa cumpere cartea chiar daca respectiva coperta ar arata ca hartia de impachetat. Ceilalti - cititorii posibili care trebuiesc momiti - n-or sa observe numele autorilor scrise mic si oricum or sa le alunece ochii pe o coperta care seamana prea mult, sa zicem, cu cele de Humanitas.

Anonim spunea...

^ sa fim seriosi. cititorii, oricat de avizi ar fi de un anumit autor sau oricat de mult ar fi asteptat traducerea unei anumite opere , TE ASIGUR ca nu si-ar da 40-50 de lei ( cam asa-i o traducere asteptata ) pe o carte cu hartie mai proasta ca cea de WC si cu coperta, dupa cum spui, ca hartia de imapchetat. si spun doar atat : Aquila '93