01 februarie 2008

Zully de Ziua indragostitilor....

Nu mai este un secret!
Al doilea roman cu semnatura Zully M este acesta. Se va lansa de Ziua indragostitilor - 14 februarie. Invitat special: Eduard Tone, redactor sef FHM.
Acest volum inaugureaza si noua serie LoveLIT.
Pe curand noutati (ora si locul lansarii!)

8 comentarii:

Anonim spunea...

imi place coperta. nu-mi place "LOVE". si am rezerve la pata aia alba pe care e scris numele autoarei.
dar de-abia astept sa vad cartea!

Anonim spunea...

Alt format, alt stil, alt public. Si nu e pata - asa e poza lui Felipe (e fereastra!)

Anonim spunea...

Linia dintre iubire si sex este atat de fina, incat, [..] Hazel se transforma dintr-o femeie care credea in dragoste intr-una care inceteaza sa mai creada in marea iubire

Ce formulare ... stupida, as spune, dar nu vreau sa jignesc pe nimeni.
Adica dragostea si sexul sunt incompatibile? Exista vreo linie despartitoare intre iubire si sex? :D
Marea iubire este asexuala?

Hmm, oare se mai poate schimba coperta? Ma asteptam mai multe de la Tritonic si Zully Mustafa (in cazul in care a ei e prezentarea)

Jen spunea...

mie coperta mi se pare misto, mai ales avand in vedere tema cartii. si descrierea e ok, adica nu ma influenteaza nici pozitiv, nici negativ.

Anonim spunea...

cristina g: ok, tu crezi ca nu exista diferente intre, e parerea ta. probabil n-ai avut aventuri de-o noapte, ce ma intereseaza pe mine? iar pe coperta n-am cum sa-ti povestesc toata cartea, asa ca mai bine sa nu ai asteptari prea mari de la mine ca nu cumva sa te dezamagesc, sint sigura ca poti trai si fara sa citesti cartea mea daca te limitezi doar la o prezentare :) nu te supara, dar nici Tritonic, nici eu nu incercam sa convingem pe nimeni cum sa-si traiasca viata sexuala, cu atit mai putin ce anume sa citeasca. esti liber/a sa faci ce vrei, my friend :)

si inca ceva (ca am uitat sa-ti spun in partea cealalta): nu confunda personajul cu autorul... te rog, am si eu pretentii!

Anonim spunea...

Stimati prieteni va rog sa nu confundati LIT cu LoveLIT. Tot literatura, dar erotica... Pentru cei care vor!

voicunike spunea...

Daca dragoste nu e nimic nu e,asa spunea marele Marin Preda,iubirea exista si atit.Sexul este acel sense of wonder al vietii,am sa caut sa obtin autograful tau Zully.Keep walking!

doinaberchina spunea...

Felicitări pentru tenacitatea cu care promovaţi şi publicaţi tineri autori români. Aştept volumul pentru a-l prezenta ca şi pe celelalte.
Vă aştept şi pe doinaberchina.blog. Mă interesează părerea dv.în sensul celor discutate mai demult .
Mulţumesc şi succes mai departe.