27 februarie 2008

Zully si noptile ei... la Constanta

Nopti Orientale la Constanta

TRITONIC Grup Editorial si B&B Music Production
va invita in data de 29 februarie 2008, ora 17,
in Club Doors din Constanta
la lansarea romanului
Nopti Orientale de Zully Mustafa
si la un seminar pe teme editoriale.

Evenimentul ii are ca invitati pe Zully Mustafa si pe Bogdan Hrib,
editori la Tritonic Grup Editorial.


Nopti Orientale
Colectia LoveLIT

Zully Mustafa va propune acum noua povestiri erotice, fierbinti ca lava unui vulcan, materializate in noua nopti orientale din care nu lipsesc cele mai ascunse fantezii de la sexul in trei la lesbianism.
Linia intre iubire si sex este atit de fina, incit personajul principal, Hazel, se transforma dintr-o femeie care credea in dragoste intr-una care inceteaza sa mai caute marea iubire.
Ce mai ramine dintr-o relatie cind aceasta se consuma? Prin cite dezamagiri, tradari, minciuni si compromisuri trebuie sa treci ca sa intilnesti partenerul dorit?

”Presupun ca si tu visezi. Sa fii parinte. Sa fii liber. Sa ai incredere in prietenul tau. Sa iubesti. Sa imparti. Sa zbori. Sa rizi. Sa ramii undeva. Sau in cineva. Acolo unde trebuie.” spune autoarea, prin vocea personajului ei.

Aventuri erotice care incep la malul marii si se sfirsesc, ca o intoarcere la matca, tot la marginea ei. O constructie in rama, tablouri de o noapte, vibrante prin intrebarile care se ivesc.
Nu pune mina ca frige!

4 comentarii:

michael spunea...

bafta, zuleihao! tin pumnii

Jane spunea...

comentariile trebuie sa fie neaparat adresate la mesajul din blog? as intreba ce se mai aude cu Light si Nova Swing de M.J.Harrison, ca parca trebuia sa apara de anul trecut.

un tritonic spunea...

multumim, michael
pentru jane: noi n-am grabi dar ba nu e contractul, ba nu e traducerea, ba... mai stiu eu ce nu e... asa ca rapsunsul este: in curand!

Adi spunea...

L-am citit si eu. E un roman interesant.

securitate it
Adrian Tanase
cik
blog
funny video