25 iulie 2007

Va era dor de locul unde se exerseaza arta conversatiei? Doriti sa va insusiti arta de a asculta cu bucurie idei bine formulate de altii? Vreti sa fiti specialisti in arta de a ramane relaxat si colocvial in polemici? Va invitam la o cafea. La Cafeneaua Erotica Twice.

Tritonic Grup Editorial si Cafeneaua Erotica va invita pe terasa Clubului Twice joi, 2 august 2007, ora 19:00, la dezbaterea


IUBIRILE FRIDEI


Discutia va avea ca punct de pornire romanul
“Frida” de Barbara Mujica aparut la editura Tritonic. La dezbaterea moderata de Miruna Vlada vor participa: Bogdan Hrib, editor al Editurii Tritonic; Victoria Vuscan, traducatoarea romanului , Cristina Bazavan, redactor sef revista TABU si Tudor Octavian , critic de arta , scriitor si jurnalist.
Moment inedit: poze din lumea Fridei, imagini din filmul Frida, muzica Lilei Downs, imagini dupa tablouri.

FRIDA de Barbara Mujica


Romanul Frida, povestit prin vocea surorii ei, Cristina, martora la mariajul zbuciumat al celor doi, este atat o fictiune construita sclipitor, cat si un portret viu al unei femei seducatoare si unice. Ceea ce se deruleaza prin fata ochilor cititorului este, totodata, povestea unor rivalitati puternice antre surori – Cristina si Frida lupta pentru dragostea lui Rivera –, dar si istoria fascinanta a Mexicului din prima jumatate a secolului XX, cu personaje ca revolutionarul rus Leon Trotki sau staruri de cinema ametitor de frumoase precum Maria Felix, Dolores del Rio si Paulette Goddard.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-am petrecut o vacanta superba bucurindu-ma de cartile voastre. Anul acesta ati excelat. Parerea mea de profan! Felicitari pentru toate, mai ales pentru Frida...Poate ca ar fi bine sa faceti o publicitate mai mare si la universitare. Par un fel de cenusarese, desi nu este cazul...Apropo, d-le Hrib, circula zvonul prin tirg ca ati fi pus mina pe un doctor...Ma intreb daca ati finalizat prinderea, caci are un sprint impresionant...Eh,lume rea!
Felicitari inca o data si la mai multe.
Sasha

Bogdan Hrib spunea...

Multumim mult. Anonimul Sasha nu stiu cine este? Sa fie o doamna, profesor universitar?... Ma bucur ca au fost la inaltime cartile noastre. Vor mai aparea si altele multe! Cat despre doctor? Pai cred ca nu medic, voiati sa ziceti! Ci doctor in... nu spun in ce! Da, exista un doctor care va scoate la noi un titlu (poate doua!) cat de curand! Veti auzi si veti vedea si mai ales veti citi! Asta-i...

Anonim spunea...

Multumim pentru publicarea acestei biografii si pentru organizarea acestei discutii.
Cu siguranta voi face parte din publicul de maine seara.
O serie de biografii ar fi foarte binevenite. Un Irving Stone re-editat s-ar putea sa trezeasca interes... cred eu...