25 iulie 2007

Lupte grele in Bulgaria

Sunt pe un computer cu zbaturi la parterul unui hotel din Nisipurile de Aur. Si aici e un fel de cod rosu - adica trebuie sa stai in camera la aer conditionat sau in apa. Altfel te topesti.
Nu pot sa postez poze cu lansarea de vineri si cea de sambata desi Victor mi-a trimis cateva. Va rog sa asteptati pana marti. A fost super. La Mangalia - oaspete neasteptat Cartarescu, plus familia - doamna si juniorul. O lansare calda si linistita. Gazda - Gigi Todor, mereu gata sa ne sara in ajutor daca ar fi fost nevoie.
La Vama Veche - urare si aplauze. In curand mai multe.
De 3 zile in Bulgaria luptandu-ne cu tot felul de inscriptii in bulgara sau in germana. Chelneri ametiti sau incepatori. Mancarea multa dar cam uleioasa. Ma asteptam la mai multe preparate din peste (ca in Grecia!?) dar nu a fost asa. Мареа аре алге си литереле брусц сунт ин булгара...
даца ну маи интелегети нимиц жа зиц... аста-и...

Un comentariu:

Anonim spunea...

şefu', dacă mai aveţi pozele cu tinerimea LIT în Mangalia & Vamă, faceţi-vă milă şi pomană şi miluiţi (a se citi mailuiţi) cu ele o biată scriitoare în curând trilogistă, cu mail-ul loremonde@yahoo.com.