29 noiembrie 2007

Tritonic prin Bucuresti si prin tara...

29.11.2007 - lansare la SNSPA, Holul central, volumul STAT, VIOLENTA SI SUVERANITATE, autor Claudiu Craciun. Invitati Mihai Ionescu si Cristian Parvulescu. 16.30

30. 11.2007 - lansare la Botosani, volumul AMERICA ONE autor George Lazar.

10.12.2007 - ziua Tritonic la Satu Mare.

Vom reveni cu mai multe detalii.

7 comentarii:

Mihaela CHINCIU spunea...

Da' Ziua TRITONIC la Arad cand o fi? Astept cu interes vestile tale, Bogdane! Daca as putea, as veni la Satu Mare in 10 decembrie!

GAUDEAMUS-ul l-am ratat! Din pacate, drumurile mele inspre Bucuresti au cam disparut... Altfel, as fi fost prezenta acolo! Pe vremea studentiei mele, nu ratam nimic - spectacole, lansari de carte, targuri, expozitii... Acu' - noroc cu voi! Datorita voua, mai citesc si eu cate ceva. Si datorita tie, in special, apar carti noi, interesante si valoroase, in biblioteca familiei! De ceva timp, am facut loc printre carti si acum ma laud cu raftul TRITONIC!

Abia astept urmatorul tau comentariu pe blog!

...Si mult succes la urmatoarea lansare de carte! La cat mai multe vanzari! ...Si cititori - far' de numar!

Numai bine, colectivului TRITONIC!


P.S. Ma bucur mult ca existati! Chestia cu "Cititul nu dauneaza sanatatii!" asa de mult imi place, incat mi-as inscriptiona-o pe masina!... (La mine merge! - e drept ca la americani suna mai fain "Work to me!"...) Asta este!

voicunike spunea...

Din pacate la romani e bine ca sa moara si capra vecinului,ca la urma sa zica precum tiganul 'Da-mi doamne mintea romanului de pe urma!'.Asta-i!nu stim sa visam daramite sa mai pastram si visele,ne-a placut nonvaloarea si pastrarea 'traditiei'.Sa dea dumnezeu sa publice tot ce ne-a promis Bogdan,personal ii urez succes si cit mai multe carti editate.Nu uitati ca Tritonic a fost virful de lance care a ridicat noi stachete si standarde in SF-eul mioritic.

voicunike spunea...

what are you say bogdan? imi pare rau sa-ti spun dar cine tace are ceva de ascuns si este corupt.

Anonim spunea...

Aberezi Voicunike. Nu stiu ce te face sa crezi ca poti sa te tragi de sireturi cu un editor.

Dar, din "surse", stiu sigur ca domnul Hrib i-a dat spaga lui Neil Gaiman ca sa editeze in limba romana toate cartile cu care a spart piata, probabil ca a dat spaga librariilor ca sa i se distribuie cartile si cel mai sigur a dat spaga cititorilor ca sa ii cumpere cartile.

Tu cata spaga ti-ai luat voicunike ca sa citesti cartile Tritonic ? "Coruptule care esti !" (becali dixit).

voicunike spunea...

Ma bucur ca totusi cineva mai citeste blogul,iar ca replica domnule anonim credeam ca acel cult al personalitatii a disparut odata cu comunismul.In privinta sireturilor nu cred ca trebuie sa dramatizam,iar pentru carti daca e nevoie ca sa pot citi si sa le am dau oricit.

voicunike spunea...

Din cauza ca nu am putut pune ghilimelele de rigoare la cuvintul corupt s-a inteles cu totul gresit ce am vrut sa spun.Like I said,personal vreau ca Bogdan sa publice cit mai multe carti si sa aiba succes.Cu ocazia asta ii urez La multi ani!si la mai multe carti!

Anonim spunea...

Se mai intimpla ceva pe la Tritonic si pe acest blog?