13 noiembrie 2007

New Media lansata in... Bucurestii de alta data

De la o vreme dansam de la o lansare la alta cu mai mult sau mai putina gratie.
Sa recapitulam:
Saptamana trecuta:

1. miercuri 7 noiembrie, Sala norvegiana, Cercul Militar National,
Bogdan Sgarcitu - De la "m'aider" la "MAYDAY", colectia Studii de Securitate. Cu multi invitati speciali: ministrul Melescanu, Vlad Pasti, gralul Mihai Ionescu, autorii si prietenii nostri Mugirel Radulescu, Mireille Radoi, Raluca Stefan plus consilieri si doctoranzi cat cuprinde. Super succes - a semnat autografe Bogdan cam o ora si jumate. Sampanie si Coca cola...

2. joi 8 noiembrie delegatie marita - Zully, Mike, Andreea, Galatanu, Marius si io la Galati - Braila. Intr-un restaurant indian lansare Testamentul de ciocolata / Marian Coman. Lume putina dar vivace. Apoi la Braila la Biblioteca judeteana - omor de lume, tineri frumosi si persoane pe care m-am bucurat sa le revad (sefa lui Marian - un combatant redutabil in presa romaneasca independenta!). Autografe pe tot ce se putea - mai ales pe afise... Vanzari extraordinare! Apoi o masa cu peste la felul I, II si III, de i-am omorat pe colegi. Merci Cristi Ureche. Felicitari Marian.

Saptamana asta (ieri)
3. NEW MEDIA la Cafeneaua Festival 39 - Bucurestii de alta data. La Hanul lui Manuc.
Lume puhoi, studenti si profesori de la SNSPA, toata floarea cea vestita a internetului. Autoarea un pic emotionata dar in mare forma. Adrian Nastase elegant si placut, jovial si foarte degajat, Andrei Rosca a pus punctul pe I - blogurile culturale... Si eu am zis ca volumele tiparite nu vor dispare niciodata. Chiar daca unii nu cred asta... Cartea ramane o bijuterie accesibila!

4. maine plecam in echipa largita la Timisoara (aveti afisul mai jos!)
Voi reveni... asta e!

Niciun comentariu: