29 noiembrie 2007

Dupa Gaudeamus...

A trecut si Gaudeamusul...
As vrea sa scriu despre targ si carti, dar mi-e greu...
Sunt obosit si satul.
Va rog sa ma scuzati, dar deocamdata nu mai am nimic de spus.
Probabil ca de la 1 ianuarie, atunci cand vom lansa "grila" de primavara-vara 2008 - carti noi, autori noi, editori vechi si noi, acest blog va fi preluat de departamentul marketing-pr...
Pana atunci, la revedere si nu adio!
Asta e!

17 comentarii:

Anonim spunea...

Dar ce ai patit? Asa dintr-o data...

Anonim spunea...

Acesta era unul dintre putinele site-uri pe care le vizitez zilnic in speranta ca voi afla ce carti ni se mai pregatesc.

Mare pacat ca renunti la el. Ma intreb, ce se intimpla la Tritonic?

Anonim spunea...

Gresesc daca simt ca sunteti dezamagit de cum a fost apreciata editura la Gaudeamus ?... Eu asa m-am simtit pentru voi, pentru munca, dedicatia si bucuria pe care ne-ati oferit-o prin titlurile editurii... Si eu vizitez site-ul zilnic, si abia asteptam noutatile, si comentariile, si bineinteles, "Asta-i" :)... Nu va lasati descurajat, mergeti mai departe !

md spunea...

Si pentru mine acesta este unul din putinele site-uri pe care le vizitez zilnic pentru a afla ce surprize ne mai pregatiti (mai ales in colectia fiction.ro)
Nu dezarmati, mergeti mai departe!

Anonim spunea...

cititorul nostru, stapinul nostru, bogdane... keep walking!

Anonim spunea...

Ar fi pacat sa se intample ceva rau cu aceasta editura. Tocmai am comandat prin posta alte 14 carti si am de gand sa mai cumpar carti de aici. Pur si simplu aceasta editura mi-a intrat in suflet.

Anonim spunea...

Poate ca din SF nu se fac bani in Romania, dar se fac fani. Tin minte si acum cu cata uimire citeam in '92 planul editorial al Nemirei/Nautilus din care nu intelegeam mare lucru si am recitit de multe ori acele scurte prezentari ale unor carti ce urmau sa apara si despre care nu stiam nimic atunci (ex.: Dune).

Astazi citesc zilnic blogul asta plus zeppelinul si millenium press. Si de aici imi iau si eu informatiile, ca de citit am din ce in ce mai putin timp. Dar cumpar tot.

Poate ca restul colectiilor (am descoperit numai dupa ce ati publicat F&SF ca existati de multa vreme) sunt suficiente pentru a face subventie incrucisata la fiction.ro. Am inteles discutia cu plasarea unor carti in alte colectii pentru marirea targetului (asa cum am incercat sa inteleg de ce Nemira a renuntat la numerotarea cartilor din Nautilus). Nu va acuz, dar macar pe site/blog daca anuntati ca s-a publicat ceva F&SF in alta colectie e OK. Trebuie sa definiti targetul si pentru cei care asta cauta. Eventual pot fi simultan in 2 colectii, cum era pe vremuri cu Ion Creanga Bucuresti si Raduga Moscova :-)

La cat mai multe carti F&SF! "Asta va fi!" :-)

Anonim spunea...

Naspa. Era o idee faina, comunicarea cu cititorii se prezinta cumva mai bine printr-un blog. Si textele erau personalizate, nu semanau a comunicate de presa scortoase.

Ca sa nu mai vorbesc de permisivitatea in materie de comentarii.
La o alta editura (nu dau nume, dar a luat premiu la Gaudeamus) ca sa te inregistrezi pentru a posta comentarii la carti trebuia sa le furnizezi date cat pentru viza de Canada. Cred ca numai amprentele si CNP-ul nu mi le-au cerut. Iar la sfarsit imi afisasera numai comentariile laudative, cele critice nu fusesera primite oricat de politicoase ar fi fost. In naivitatea mea credeam ca se urmeaza politica Amazonului ... De asta am fost uimit cand am vazut ca la Tritonic se accepta si postarile complet marlanesti de dragul liberei discutii. O sa-mi lipseasca blog-ul asta.

Anonim spunea...

Se poate sa postati o lista cu cele mai vandute carti, la aceasta editie a Gaudeamusului, publicate de Tritonic?

voicunike spunea...

Dupa lovitura sub centura cu Mike,asta chiar este KO.Unde sunt promisiunile?cine mai are grija de noi fanii? Ar fi pacat sa raminem in bezna iar!Nu exista nu se poate,ASTA-I!

Anonim spunea...

nu renunta,ar fi pacat ,macar pentru acel nucleu dur[300] de fani!toti ne simtim dezamagiti ca valoarea nu are loc in tara asta ,dar trebuie sa luptam mai departe!

Anonim spunea...

"alte) cupluri la tîrgul de carte: Bogdan Hrib şi Michael Haulică – ăă, pardon, cuplul ăsta s-a destrămat din motive financiare. La tîrg, deşi demisionat de ceva vreme, cel de-al doilea a continuat să-şi onoreze lansările programate, în vreme ce primul a continuat să nu-l plătească. Sau aşa zice gura lumii, care-i slobodă, după cum se ştie."

De aici:
http://cartuse.weblog.ro/

Sper ca nu e adevarat...

Anonim spunea...

Nu stiu de ce Bogdan a renuntat la acest blog... ma mir, deoarece pe toate cartile, pe primele pagini apare si un link catre blog... toti cei ce au postat commenturi aici, au dreptate. Si sunt sigur ca Bogdan citeste tot ce se scrie pe aici, si ar vrea sa ne spuna cate ceva, dar se abtine! (din ce motiv, nu stiu...)

Anonim spunea...

toti,infara de assassin... uite de asta poate s-a saturat Bogdan! De tampiti care in loc sa isi vada de treaba, vin aici si posteaza idiotenii luate de pe alte bloguri!

Anonim spunea...

shauki, n-ai inteles nimic. Stai jos.

Anonim spunea...

ce-i assassin, ce nu iti convine? pt ce ai postat chestia aia luata de pe cartuse?

Anonim spunea...

Cam asta a fost traseu':

http://tritonicnews.blogspot.com/ -> http://michaelhaulica.wordpress.com/ -> http://cartuse.weblog.ro/

Te las pe tine sa tragi concluziile.

Am sarit peste jignire, m-am lamurit definitiv cu cine discut.