09 septembrie 2006

Secrete pentru sefi !

Breaking news:

Un nou volum Tritonic:
SECRETELE lui COLIN POWELL

Profesorul de management Oren Harari adoptă metoda de performanţă a lui Colin Powell ca un model de luare a deciziilor pentru cei din sectorul privat .
Harari consideră personalitatea lui Powell ca fiind esenţa virtuţilor unei conduceri flexibile.
The Washington Post

Powell este un lider înnăscut, cu simţul strategiei potrivite pentru a învinge în război şi în politică.
Pentru cei ce nu sunt atât de norocoşi încât să aibă această vocaţie, cartea lui Harari îi poate învăţa cum să conducă, urmând exemplul lui Powell.
USA Today


Este o carte despre conducere, testată pe câmpul de luptă, şi – deşi autorul a arătat cum se aplică aceste principii – nu trebuie să fii şeful unei insituţii pentru a beneficia de învăţătura şi înţelepciunea lui Colin Powell.
Booklist

Deja secretele lui Colin Powell nu mai sunt secrete. Profesorul de management Oren Harari le-a transpus într-o carte care poate fi consultată de oricine care se află într-o poziţie de conducere sau aspiră la aceasta.
Dallas Morning News

Saptamana viitoare in librarii
Format 13 x 20 / 256 pagini / 25 lei

Un comentariu:

umbra_lui_hamlet spunea...

Saptamana viitoare ... cand ? nu stiu ce inseamna "in librarii" dar de exemplu "Secolul antiamerican" nu l-am gasit desi am umblat prin 4 depozite de carte din zona Garii de Nord. Nu dau nume, dar la unul din cele mai mari depozite de carte nici nu auzisera de cartea iar restul nu o aveau sau nu lucreaza cu voi.