26 ianuarie 2008

Crezi ca tu nu esti...manipulat?

Bogdan Teodorescu,
autorul volumului Cinci milenii de manipulare,
aparut la Tritonic Grup Editorial,
este invitat
luni, 28 ianuarie 2008, ora 18,
in Club A la Ziua consumatorului de media.


Dezbaterea, a carui moderator este Horea Badau, il are ca invitat si pe Bogdan Hrib, publisher Tritonic Grup Editorial.
Sunteti asteptati la prezentarea unei retete ce se perfectioneaza de mai bine de cinci milenii si a omului modern care crede ca nu mai poate fi manipulat deoarece cunoaste ingredintele.
Cinci milenii de manipulare.
Omul modern este o victima probabila a propagandei, omul modern este o victima sigura a manipularii din partea organizatiilor politice, dar si a celor comerciale sau de media.
Omul modern este masurabil din punct de vedere sociologic, este determinabil din punct de vedere psihologic si este parte a unui organism complex, dar perfect analizabil care se numeste opinie publica.
Fiecare rand citit intr-un ziar, fiecare film vazut, fiecare reclama intalnita pe drum, fiecare discurs politic, fiecare demers al societatii civile il afunda si mai mult intr-o lume a multiUn individ unidimensional prins intre multiple canale de comunicare.

2 comentarii:

Marian Paraschiv spunea...

M-am bucurat sa va reintalnesc! adresa mea de mail este marian.paraschiv@environsafe.ro Blogul meu este www.marianparaschiv.blogspot.com

V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta dandu-mi adresa dvs de mail.

Cu stima,

Marian Paraschiv (fost aghiotant al lui V. catarama)

Anonim spunea...

Cu toata parerea de rau, din motive absolut obiective pe care nu le comentam aici, actiunea de maine din Club A se amana pentru o data inca necunoscuta. Echipa Tritonic isi cere scuze. Pe curand!